Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev Januari 2014NYTT ÅR OCH NYA BEDRIFTER 
Varför är det viktigt att alla hjälps åt.


Vi har haft ett par tuffa år i klubben med mycket arbete med 2 olika SM arrangemang och en massa olika events och träningar mm. Nu 2014 går vi in i en period när vi kommer att koncentrera oss mer på våra medlemmar och våra traditionella arrangemang. Vi arbetar med strukturarbete inom styrelsen och hoppas att det kommer att synas inom snar framtid. Vi försöker verkligen att utvecklas och vill ha er hjälp med råd och stöd så att vi gemensamt kan bli ännu bättre. T.ex så kommer vi försöka få igång en tjejgrupp med kvinnliga ledare. Men varför ska vi vara med i en cykelklubb som ingår i Svenska Cykelförbundet och inte bara cykla med kompisen. Ja egentligen så finns det väll inga enkla svar på den frågan. Men en skulle kunna vara att, om du gillar cykel och tycker att cykelsverige ska utvecklas och att vi även i framtiden ska kunna se svenska cyklister på TV och webb så  måste någon ta sitt ansvar och inte bara tänka på sig själv. Vi har träningar för alla. Men vi prioriterar ungdomarna, de är ändå vår framtid. Men är det så att du har en helt annan uppfattning så har du alla möjligheter att förändra eller motionera för en förändring på årsmötet. (motionerna ska vara inne 4 veckor innan årsmötet. Alla registrerade medlemmar får motionera och rösta).
Stefan Ek
Ordförande Södertälje CK
 
 

Medlemsavgifter

Nytt år nya avgifter.


En del av er har redan betalat in 2014 års medlemsavgift under hösten och behöver ju så klart inte betala igen. Men för er alla andra ser vi gärna att ni betalar in avgiften så fort som möjligt. En väldigt viktig detalj är att, har du ej betala in avgiften är du ej berättigad att vara med och rösta på årsmötet. Dessutom så innefattas du ej i den kollektiva föreningsförsäkringen.
Aktiv medlem 700kr/helår.
Aktiv Familje medlemsskap 1200kr/helår
Stödmedlem, minst 100kr/helår
För ungdomar upp till och med
tävlingsklass 15-16, betalar klubben tävlingslicens.
Licens avgifter för juniorer och vuxna.
Junior: 500kr/år
U23, Senior, Masters: 700kr/år
Baslicens, H/D SPORT, Elitmotion: 300kr/år

Engångslicens vid tävling är 200kr, så du sparar snabbt in detta (tävlingslicens kan bara löses ifall du är ansluten till förening som ingår i SCF).
Hur gör du när du vill bli medlem: Information hittar du på hemsidan
Är det tänkt att du ska tävla under 2014 så rekomenderar vi att ni betalar in hela beloppet och mailar inte bara Jolle utan även vår Kassör Per Coronius, Det är nämligen han som ser till att licensansökan kommer in.

Sätt in beloppet på klubbens bankgiro 5661-1205.

 
 
ÅRSMÖTE FÖR 2013 OCH VAL AV STYRELSE 2014
DATUM 7/3 KL. 19:00
PLATS KLUBBLOKALEN


20:00 avslutar vi mötet och påbörjar PUBKVÄLLEN.
Agenda, valberedningens förslag och motioner kommer att publiceras på hemsidan 1v. innan mötet.

Anmälan till årsmötet gör ni på This is a mailto link ni använder samma mail ifall ni vill skicka in en motion på förändring.

KLUBBKLÄDER


Vi har under 2 år verkligen haft problem med att hitta ett bra system med hur vi ska beställa och leverera kläderna på ett bra och säkert sätt.
Jag ska vara ärlig och berätta att vi idag ej är helt klara med hur vi kommer att göra i fortsättningen. Men jag vet att vi har en hel del kläder kvar och listan på storlekar och modeller hittar ni på hemsidan.
Mer info kommer inom kort. 
Men som sagt var, behöver du ett plagg nu, gå in på länken först och se efter ifall de redan finns.
 

TJEJTRÄFF INFÖR TJEJGRUPPTRÄNING 19/3 19:00 KLUBBLOKALEN

Vi försöker nu starta upp en tjejgrupp på landsväg. Huvudansvarig kommer Åsa Björkstöm vara. Vi startar upp det hela med en första träff inför träningarna. Träningen startar första veckan i april och det kommer vara onsdagar. Tid kommer ni gemensamt komma fram till.
Träningarna kommer att innehålla förutom distansträning.
Teknik att cykla i grupp. Hur du ska tänka och uppträda. Växel, broms och trampteknik, Vi kommer även att ha träningar som utvecklar din styrka, explosivitet och uthållighet. Ja allt för att du ska bli säkrare och bättre som cyklist.
Du anmäler ditt intresse till Åsa Björkström via This is a mailto link 


 
 

TRÄNINGSTIDER JAN-MARS 2014

TISDAG 18:00 TC (SOM SPINNING) 
ONSDAG 19:00 TC (STYRKA , VoMAX)

TORSDAG 19:00 TC (SUFFERFEST)
SÖNDAG 10:00 DISTANS (MELLAN 6-8MIL)
Ifall du undrar vad som händer under nästa pass brukar det stå antingen under KALENDERN eller på DISKUTERAT.
Nu när snön också har kommit så kan det tänkas att vissa pass blir längdskidor, då står det på hemsidan.
 
 

27-30 mars 2014 TIDAHOLM

Tro det eller ej. Men vi kör ytterligare ett läger för klubbmedlemmar och utomstående. Vi kommer att arrangera ett kombinerat LVG och MTB läger för vuxna och ungdomar. 

Vi kommer bo på hotell med halvpension, priset är  2200 för klubbmedlem, 2500 för icke medlem (föräldrar som ej har familjemedlemskap men ändå vill följa med betalar 2200) för 3 nätter inkl. mat.
resa tillkommer. Vi bor fashionabelt på Stadshotellet mitt i byn.

Tidaholm är speciellt, området tillåter fantastisk cykling för både LVG och MTB.

Landsvägarna är i princip bilfria och de vindlar fram i naturskön miljö med mysiga backa både uppför och utför. 
För er som gillar MTB kommer denna resa inte bli en besvikelse. Hökensåsleden är berömd för sina fantastiska stigar som bara forsar fram i skogen utan vare sig rötter eller sten. Mer info kommer inom kort på hemsidan.

Tanken med lägret är att få till mängd för Vätterngängen. Tjejgruppen kommer även att ha några separata pass. Det kommer både vara teknik och mängd, plus föreläsningar och teori pass. Vi äter framförallt gemensamt till middagen.
Får vi som vi vill kommer en (hyggligt lokal) hemlig gäst och föreläser om sin tid som professionell cyklist mm.
Vi har ett tak på 30st så det gäller att haka på och anmäla sig omgående för att få följa med. Vi kan möjligen skaka fram några platser till men chansa inte utan anmäl er direkt. Det här kommer bli ett dunder läger!
Det gäller för både ungdomar och vuxna så klart. Dessutom kommer du kunna byta mellan MTB och LVG under helgen.
Anmälan gör du på This is a mailto link 
 
Uppdaterad: 22 JAN 2014 21:52
Skribent: Styrelsen

vi_samarbetar_med

  Våra sponsorer

cykeltjanst

 telge-logga-sidhuvud

 sk-rmklipp_gs_small

 Cykelcenter 

qh_park_s-dert-ljeBK Loggan

Postadress:
Södertälje CK - Cykel
Box 256
15123 Södertälje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info